Anket Doldurarak Para Kazan 2019


Anket Doldurarak Para Kazanma Tuzağına Düşmeyin 2019





Bu yazıyı, bir çok sitede gördüğüm anket doldurarak para kazanma konulu yazılar yazan ve hala bu saçmalığı bir gelir kapısı olduğunu iddaa eden kişilere hitaben yazıyorum. Kimse darılmasın gücenmesin. İnsanların duygularıyla oynamak ve onları kandırmaktan vazgeçin.
Her gün yüzlerce insan anket doldurarak para kazanma tuzağına düşüyor. Aslına bakarsanız bu gidişatta affiliate marketing yapanların da payı büyük. Ama burada bunu tartışma amacında değilim. Madem hala insanlar anket doldurarak para kazanılacağını düşünüyor ve arayış içerideler. Anket doldurarak para kazanma işine girmeden önce bu yazımı mutlaka okuyun.
Anket doldurarak para kazanamazsınız.Çünkü...
Yabancı anket siteleri ülkemizde ki insanlara doldurmaları için anket göndermezler (gönderseler tamamen saçma olurdu.)
Bazıları başta 2-3 anket gönderirler sonra keserler ve siz belirtilen limite ulaşamadığınız için paranızı alamazsınız.
25$-75$ arası anket falan göndermezler(bu adamlar salak mı az uyanık olun neden böyle bir şey yapsınlar)taş çatlasa 5$’lık anket gönderirler oda belki..
Size anket doldurarak ulaşılması imkansız büyük meblağlarda paralar kazanacağınızı vaat ederler.(Tamamen DO-LAN-DI-RI-CI-LIK)
Her geçen gün anket doldurarak para kazanacağınızı vaat eden bir çok e-kitap çıkmakta ve internetten anket doldurarak yüksek meblağlarda para kazanabileceğinizi, bu işi yapmak için gerekli olan bilgileri bizlere vereceklerini, bu bilgilere de en ayrıntılı bir şekilde sattıkları eğitim setlerinde yer aldığını söylerler.
Bunların hepsi Koca bir YALAN!!!

Arkadaşlar sözde anket doldurarak para kazanacağınızı vaat eden bu kitapların hemen hemen hepsi birbirinin kopyası ve amacı sadece para kazanmak olan umut tacirlerinin bir dolandırıcılık yöntemidir. Anket doldurarak internetten yüksek meblağlarda para kazanmanız mümkün değildir. İnternetten para tabi ki kazanabilirsin ama anket doldurarak değil.

Gözünüzü seveyim bu kitaplara inanıp almayın. Kitabı alacaksınız ve para kazanamayacaksınız.Sizde bu tuzağa düşenlerden olmayın.Emeğinizi,paranızı ve zamanınızı bunlara kaptırmayın..
NOT:Bu yazımı tecrübelerimden yola çıkarak, uzun araştırmalarımı göz önünde bulundurarak yazdım.İnanıp inanmamak size kalmış.Ben bildiklerimi ve bu tuzağa düşmemeniz gerektiğinden bahsettim. Artık içim rahat..
Yazımın sonunda tekrar hatırlatmak istiyorum ve üstüne basa basa söylüyorum anket doldurarak yüksek meblağlarda para KA-ZA-NA-MAZ-SI-NIZ. Sözde anket doldurarak para kazanacağınızı anlatan e-kitaplara itibar etmeyin.

GÜNCELLEME 1
Giderek anket doldurarak para kazanılacağı üzerine yapılan araştırmaların arttığını gözlemliyorum; yazıma yapılan yorumlardan, aldığım mesajlardan.. Bu duruma üzülüyorum.İnsanların bu şekilde bir beklenti içerisine girmelerinden.Bazı kişilerinde ısrarla beni anlamak istemediğini görüyorum.Benim bu konuda yazmış olduğum yazıdan yola çıkarak üzerinde durduğum konu verdiğiniz emeğinizin karşılığını alamamanız. Anket doldurarak yüksek meblağlar kazanacağını düşünen varsa sindire sindire yazıyı baştan bir daha okusun. Herkes gibi sizde verdiğiniz emeğin karşılığını almak istiyorsanız anket doldurma işinden ve anket doldurarak emeğinizin karşılığını alarak yüksek meblağlar kazanacağını söyleyenlerden uzak durun.
İnternetten para kazanmak istiyorsanız emek vermelisiniz. İnternetten kolay para kazanmak söz konusu değil. Emek verirseniz kazanç sağlayabileceğiniz internetten para kazanabileceğiniz yöntemler elbette var ancak bu yol anket doldurma DEĞİL. Bu konu da yazmış olduğum yazıyı inceleyerek kazanç sağlamak için gerçekçi yöntemleri tercih edebilirsiniz.

GÜNCELLEME 2
Anket doldurma ile ilgili yazdığım bu makalede üzerinde durduğum kısmı ıskalayıp arayış içerisinde olanlar halen var. Yalnız bir çok kişi artık e-kitap araştırmasından ziyade kendilerine güvenilir anket siteleri aramakta olduğunu görüyorum. Yüksek meblağlar kazanacaklar ya.. Anket doldurma işi konusunda 'bir deneyeyim bakalım, ya olursa' diyenler yine de olacak gibi duruyor. Bunun önüne geçmek zor olacak sanırım.Gerek bu yazımda gerek iletişim sayfası aracılığı ile irtibata geçen ziyaretçilerime anket doldurarak yüksek meblağlar kazanılamayacağı üzerinde duruyorum sürekli.Buna rağmen güvenilir anket siteleri soran ve cüz-i miktarlarda para kazanmak istiyorum " güvenebileceğim anket siteleri var mı ?" diye soranlar olabiliyor.Bu konu hakkında bu tür sorular soranlara hitaben her birine tek tek dönüş yapmaktan ziyade buradan paylaşarak belirtmemin iyi olacağını düşünerek yazımı detaylandırdım.

Diyeceğim o ki karar sizin, yazımı iyi okuyun lütfen ve anlatmak istediğimi anlamaya çalışın.Aynı zamanda yorumlara da göz atın derim.
Başarı sizinle olsun..

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.