İNTERNETTEN PARA KAZANDIRAN SİTELER 2019

İnternetten Garanti Para Kazandıran ve Ödeme Yapan En İyi Siteler

İnternette para kazandıran siteler

İnternetten para kazandırcaz diye zırvalayan bir sürü sistem var.Bende bu sistemleri gözden geçirdim... İŞTE EN İYİ PARA KAZANDIRMA SİTELERİ :
Bizzat kendimin de kullandı bu sitelerden ve sistemlerden sizde para kazanabilirsiniz. Ben ödememi aldım, para kazanmadığım hiçbir sistemi burada tanıtmayacağım arkadaşlar.


İnternette 1-2 saatlik çalışma sonucu ayda bin ve hatta daha fazlasını bile kazanabilirsiniz. Size bahsedeceğim sistemler ile internette günlük 1-2 saat çalışma ile güzel paralar kazanabilirsiniz.
22- Oyun Oynayarak Para Kazan -  Plutes Game İle İnternetten Oyun Oynayarak Para Kazan


Plutes oyunu sizlere bahsettiğimiz diğer oyunlardan biraz farklı. Yatırım yapmaya dayanan Plutes oyununda mantık çok kolay. Şuanda 4 farklı yatırım seçeneği mevcut. Üstelik ilk yatırımınıza %25 bonus veriliyor. 1 yılda ortalama 2 katı ile 3.6 katı arasında kazanç sağlamanız mümkün. Oyun çok karlı ve çok sağlam. Sahipleri uzun yıllardır kumaş işinde fabrikası olan adamlar. Yani sistem çok sağlam. Hemen kayıt olup en kötü ihtimalle 25 - 50 TL bile olsa yatırım yapın çünkü oyun gerçekten çok karlı. Daha fazla kazanmak isteyenler ise daha fazla yatırım yapabilir. Sistem güvenilir ve sağlam.

Oyunda hazır giyim, hazır kumaş, ham kumaş ve ithalat/ihracat isimli 4 adet para kazanmanızı sağlayan paket mevcut. Bu paketlerin her birinin kazanç oranları ve para çekim günlerinde farklılıklar var. Örneğin 1 adet hazır kumaş aldınız. Hazır kumaş 25 TL değerinde. Siz bu paketten 1 yıl sonunda toplam 50 TL kazanmış olacaksınız. Bu paketi alırsanız günlük olarak çekim yapabilirsiniz. Fakat 1 adet ithalat/ihracat alırsanız fiyatı 100 TL dir ve 1 yıl sonunda size toplam 360 TL kazandırır ama 6 ayda bir yani yılda 2 defa para çekimi yapma hakkınız vardır. Siz istediğiniz paketten istediğiniz kadar almakta özgürsünüz.

Plutes TIKLA KAYIT OL BONUS KAZAN !

Plutes NEDİR ? Detaylı Bilgi İçin TIKLAYIN !


21 - Oyun Oynayarak Para Kazan -  Anadolu Farm İle İnternetten Oyun Oynayarak Para Kazan



Anadolu farm oyunu internetten para kazanabileceğiniz güvenilir yatırım oyunlarından birisidir. Oyunda hayvanlarınızı besleyerek ürün kazanıyor, ürünleri satarak GP yani gerçek para kazanıyorsunuz. Oyunun mantığı çok basit ve kolay. Ayrıca Anadolu farm oyunu Ekolium A.Ş şirketine bağlı, oyundan kazanılan paralarla Türkiye'de hayvan çiftliği kuran bir oyundur.

Anadolu Farm Bonus 10 GP Kazanmak İçin Tıkla Üye OL !!

Anadolu Farm Detaylı Bilgilendirme İçin Tıklayın !!

20 - AuTürk - Yüksek Kazanç Oranlı Para Kazandıran Yatırım Sitesi
internetten para kazanma

AuTürk ile hızlı bir şekilde para kazanmak artık çok kolay. AuTürk tamamen Türk sermayesi ile kurulmuş ülkemize hizmet eden bir firmadır. Bizden aldığı yatırımları kendilerine ait altınmatik projesini daha da yaygınlaştırmak, altın madenciliği, bitcoin trade işlemleri, viop işlemleri, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde değerlendiriyor.

6 aylık olan paketlerinin kazanç oranları ise %180'dir. Yani yatırımınızın neredeyse 2 katını 6 ayda geri kazanıyorsunuz. Üstelik belli bir yatırım üstüne teminatlı paketlerden alırsanız şirket size herhangi bir durumda ana para iadesi yapmak için sözleşme imzalıyor ve ana paranızı garanti altına alıyor. Bu yüzden kısa zamanda yüksek kar oranını güvenli bir şekilde elde etmek istiyorsanız üye olun ve kazanmaya başlayın.

AUTÜRK KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

AUTÜRK DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN..!





19- İMECE GLOBAL - AYDA %30 KAR KAZANDIRAN PARA KAZANMA SİTESİ






İmece global bir yardımlaşma platformudur. İnsanlar birbirlerine yardım ederek her ay yardım ettiği miktarın %30 fazlasını kazanır. Sistem basitçe şöyle işliyor. BURAYA TIKLAYARAK imece global üyeliğinizi yaptıktan sonra karşınıza çıkan panelde " yardım sağlamak istiyorum" yazan yere tıklayıp sistemin sizi eşleştirdiği kişiye yardım ediyorsunuz. Unutmayın siz ne kadar çok yardım ederseniz siz de o kadar çok kazanç sağlayacaksınız. Yardım ettikten tam 1 ay sonra siz de imece globalden yardım ettiğiniz miktarın %30 fazlasını talep talep edip paranızı 1 ayda %30 katlaya bileceksiniz. Bir birinize yardım ederek her ay yatırmış olduğunuz para %30 değer kazanıyor. 10.000 TL'niz 1 ay sonra 13.000 TL, 50.000 TL'niz 1 ay sonra 65.000 TL oluyor. Yani ne kadar yardım ederseniz 1 ay sonra %30 fazlasını kazanmış oluyorsunuz.

İmece Global Üye Olmak İçin TIKLAYIN !

imece Global Nedir ? Detaylı Bilgi İçin TIKLAYIN !


18- Altın Bull - Yüksek Kazanç Oranlı Para Kazanma Sitesi



Altınbull yatırım yaparak para kazandığınız bir şirkettir. Rusya ve Tayland'ta inşaat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren firma, Türkiye'de de ofis açma çalışmaları içerisinde. Yani Altınbull için resmi bir firma diyebiliriz.

Kar oranı oldukça iyi olan Altınbull sitesinde düşük çaplı yatırımlar yapmak iyi olacaktır. BURAYA TIKLAYARAK üye olduktan sonra alacağınız her altın paketinden 1 yılda %360 kar elde edersiniz. Ortalama üç buçuk ayda ana paranızı çıkartıp neredeyse 9 ay boyunca karınızı sistemden çekebilirsiniz. Alacağınız 150 TLlik altın paketi size günlük 1.5 TL kazandırır. Alacağınız 1000 TL lik altn paketi size günlük 10 TL kazandırır. Aldığınız bütün paketler 1 yıllıktır. 1 yıl boyunca aldığınız paketlerden kazanç elde edebiliyorsunuz.

Altınbull Kayıt Olmak İçin Tıkla

Altınbull Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıkla !


17 - Gerçek İşe Yatırım Yaparak Para Kazan - A Kazanç Plus İle Paket Al Para Kazan
a kazanç plus güvenilirmi
Fons şirketinin yeni projesi olan a kazanç plus network sistemi ile de kazandırıyor. Sistem de ki paketlerden istediğinizi alarak hemen başlayıp kazancınızı haftada bir çekebilirsiniz. Aylık olarak 6.800 TL bile kazanması mümkün olan sistem Türk şirketine ait olup aynı zamanda çok güvenilirdir. Şirket yatırımları özellikle gayrimenkul sektörü başta olmak üzere pek çok sektörde, değerlendirip herkese parasını sorunsuz olarak ödemektedir. Şirket 30.000 üye ile beraber Türkiye'de 800 franchise ağı kurarak 30.000 üyesiyle beraber emlak sektöründe zirveye oynamaya çalışıyor. Özellikle televizyonlarda ve milliyet gibi büyük gazetelerde dahi haber olmuş bir iş fırsatı olan A kazanç plus şirketinin bu projesine bir an önce katılın deriz.

A Kazanç Plus Kayıt Olmak İçin Tıklayın !! Sponsor Kullanıcı adı: ayhanyenic

A Kazanç Plus Detaylı Bilgi İçin Tıklayın..

A Kazanç Plus Kayıt İşlemleri İçin İletişim ve WhatsApp Telefon Numaram: 0505 425 15 96.


BONUS - ClixSense

intenetten garanti para kazandıran ve ödeme yapan en iyi siteler


ClixSense internetten anket doldurarak para kazanabileceğiniz ve bu kazancınızı istediğiniz zaman banka hesabınıza çekebileceğiniz bir sitedir. Site tam olarak 12 yıldır sektörde olup oldukça yüksek oranlı müşteri memnuniyetine sahiptir. Bununla beraber günde 3 saatini buraya ayırıp anket dolduranlar ileri seviyede aylık 500 dolar bile kazanabilir. Fakat anketleri ne kadar dürüst ve iyi doldurursanız o kadar yüksek ücretli anketler size gelir. Ayrıca günde 2 anket doldurarak ayda 800 TL kazanmakta mümkündür.


ClixSense Hediye 10 Dolar Kazanmak İçin Tıkla ÜYE OL


ClixSense Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayın.


16- Bedava Bitcoin Kazanın - Btc Heat ile Kutu Çevir Bitcoin Kazan



Btcheat bedava bitcoin kazanabileceğiniz bir sistemdir. Site üzerinden mining yaparak çevirme hakkı kazanıyorsunuz. Çevirme haklarınız ile kutu çevirip bitcoin kazanmaya çalışıyorsunuz. 0.03 bitcoine ulaşınca bitcoinlerinizi cüzdanınıza çekebiliyorsunuz. Kayıt olmak için sadece bitcoin cüzdan numaranızı yazmanız yeterlidir.

BTC HEAT BEDAVA BİTCOİN KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN !

BTC HEAT HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN !


Bitcoin Kazandıran Diğer Siteler :
Coin Pot:

Coin pot sitesi kazandığınız düşük bitcoin ( satoşi ) lerinizi saklayabileceğiniz bir bitcoin cüzdanı görevi yapar. Ayrıca sadece bitcoin değil lite coin, doge coin, dash ve bitcoin cash gibi coinleri de yine bu sistem üzerinden saklayabilirsiniz. güvenilir ve sağlam bir sistemdir. Zaten şimdi vereceğim bitcoin kazanma sitelerinin çoğu coinpot ile çalışmaktadır. Çünkü hem hızlı hemde kazandığınız bitcoinleriniz hemen bitcoin pot cüzdanına işlenebiliyor. Coinpot dan isterseniz daha sonra kendi cüzdanınıza da çekim yapabilirsiniz.

NOT: bonus bitcoin ve bitfun coinpotla çalışıyor ve kazandığınız bitcoinler direk coinpot cüzdanınıza düşüyor.

Coin pot Kayıt Ol


Free Bitcoin:

Free bitcoin sitesi oldukça kolay bitcoin kazanabileceğiniz bir sitedir. her 1 saatte 1 kez olmak üzere karşınıza çıkan chapca kodunu girerek bitcoin kazanabiliyorsunuz. Kolay bir şekilde bitcoin kazanabileceğiniz ve bitcoinlerinizi çekmekte sorun yaşamayacağınız bir sitedir. Ayrıca ekstra bonuslarla beraber günlük kazanabileceğiniz bitcoin miktarını da artıra bilirsiniz. Free bitcoin ve size tanıttığım ve tanıtacağım diğer bitcoin kazanma sitelerini bizzat bende kullanıyorum. Sizede bu siteleri tavsiye ederim.

Free Bitcoin Buraya Tıkla Kayıt Ol Bitcoin Kazanmaya Başlayın !!


Bonus Bitcoin:

Bonus bitcoin sitesi de tıpkı free bitcoin sitesi mantığı ile çalışıyor. Fakat bonus bitcoin sitesinde 15 dakika da bir girip bitcoininizi alabiliyorsunuz. Kazandığınız bitcoinler coinpot cüzdanınıza otomatik olarak geçiyor.

Bonus Bitcoin Tıkla Kayıt Ol Bitcoin Kazanmaya Başla !


Bit Fun:

Bitfun oyun oynayarak bitcoin kazanabileceğiniz bir sitedir. Kayıt olup site içindeki oyunları oynayarak bitcoin kazanabilirsiniz. Üstelik kayıt olduktan sonra oyun oynamadan bile günlük belli bir miktarda bitcoin kazanabiliyorsunuz. hiç bir şey yapmadan bile günde 1-2 defa girip bedava bitcoininizi alabilirsiniz. Daha fazla bitcoin kazanmak isterseniz site içinde ki oyunları oynayabilirsiniz. Bitfun coinpot ile çalışıyor ve kazandığınız bitcoinler direk olarak coinpot cüzdanınıza düşüyor.

Bitfun Tıkla Kayıt Ol Bitcoin Kazanmaya Başla !


AdBtc:

Adbtc benim en çok sevdiğim bitcoin kazanma sitelerinde en başlarda geliyor. Yapmanız gereken şey sistem üzerinde bulunan reklamlara tıklayarak bitcoin kazanmak. günde boş vakitlerinizde 1-2 dakikanızı ayırsanız dahi yetiyor. Site üzerinden ne kadar çok reklama tıklarsanız o kadar çok bitcoin kazanıyorsunuz.

Üye olduktan sonra menüden "Surf ads" yazan yere tıklayarak reklamların açılacağı bölüme geliyoruz. Burada karşına çıkan sayfada ekranının her hangi bir yerinde "OPEN" butonu yada " START" yazacak. Open tuşuna basınca reklam yan sekme olarak açılacak ve 10 saniye ile 30 saniye arasında reklam açık durması gerekiyor. Süre bitiminde ise bitcoininizi alıp reklam sekmesini kapatabilirsiniz. Yalnız belirtelim OPEN tuşu ekranınızın her yerinde olabilir. Yani sabit bir yerde değil. Hile kullananlara engel olmak için böyle bir yöntem bulunmuş.

AdBTC Tıkla Kayıt Ol Bitcoin Kazan !


Btc Miner:

Btc miner sitesi bilgisayarınızı zorlamadan kazım yaparak size bitcoin kazandırır. Sistem çok basit. Üye olurken direk bitcoin cüzdanınızı giriyorsunuz ve bitcoin kazımına başlıyorsunuz. Bilgisayarınız bitcoinleri kazarken siz istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Ortalama 10-15 gün içinde minimum çekim olan 0.0050000 bitcoin'e ulaşarak bitcoin adresinize çekim yapabilirsiniz.

BTC miner Tıkla Kayıt Ol Bitcoin Kazanmaya Başla !


15 - Çiftlik Bank - En Güvenilir Para Kazanma Oyunu
çiftlik bank para kazanma

Çiftlik bank para kazandıran oyunlar arasında ki en güvenilir sitedir. Çiftlik bank uzun zamandır oyuncularına ve üyelerine çok güzel paralar kazandırmıştır. Bizlerden aldıkları yatırımlar ile çok büyük çiftlikler ve büyük işletmeler kuran çiftlik bank güvenle büyümeye devam etmektedir.

Şirket sahini Mehmet beyin ileri görüşlülüğü sayesinde çok güzel projelere imza atan çiftlik bank yatırım için birebirdir. Oyun sitesinden çok yatırım sitesi olmuştur. Çünkü sorunsuz ödeme yapıyor ve ödemelerini 5 saniye içinde otomatik olarak yapıyor. Bundan dolayı her üyesini fazlası ile memnun ediyor. Yatırım yapacak güvenli bir liman arıyorsanız adresiniz kesinlikle çiftlik bank olsun.

Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Tıklayın.


14- Elit Çiftlik - Uzun Süredir Açık Olan Para Kazandıran Oyun



Elit çiftlik, uzun süredir faaliyetlerini sürdüren para kazandıran oyunlardan birisidir. Oyununun devam etmesinin ardında yönetimin iyi olması geçiyordur. Elit çiftlik oyunu hayvan alıp, aldığınız hayvanlardan üretim elde edip gerçek para kazanmaya çalıştığınız para kazanma oyunudur.

Elit Çiftlik Tıkla Kayıt Ol Bonus Kazan !

Elit Ciftlik Detaylı Bilgi İçin Tıkla


13 - Oyun Oynayarak Para Kazanın - Çılgın Geri Dönüşüm İle Granül Sat Para Kazan

çılgın geri dönüşüm ile para kazan

Çılgın geri dönüşüm oyunu hızla yükselen ve her gün gücüne güç katan bir oyundur. Oyundan para kazanmak için granül alıp satmanız gerekmektedir. Oyuna gayet düşük miktarlar yatırıp güzel gelirler elde etmeniz mümkündür. Oyunda kısa zamanda çok kazanmak istiyorsanız bir süre oyunda gelişip daha sonra toplu para çekimi yapabilirsiniz. Çok ama çok kazançlı bu oyuna hemen başlayıp kazanabilirsiniz.

Çılgın Geri Dönüşüm Oyununa Kayıt Olmak ve Hediye 15 TL Kazanmak İçin Tıkla Üye Ol !

12 - Oyun Oynayarak Para Kazanın - Gerçek Çiftçi ile Çiftlik Kur Para Kazan




Gerçek çiftçi oyunu para kazandıran oyunlar arasında en güvenilir oyunlardan bir tanesidir. Ekolium A.Ş şirketine bağlı olan oyunda para kazanmak uzun vadede hem kolay hemde güvenilir. Gerçek çiftçi oyununa BURAYA tıklayıp kayıt olduktan sonra size 10 kredi veriliyor. Bu kredileriniz ile marketten tavuk alarak üretim yapmaya başlıyorsunuz. Üretimleriniz size para kazandıracak olan temel sistemdir. Üretimler birikince ürünlerinizi satarak para kazanmaya devam edebiliyorsunuz. Üretimleriniz size altın ve para kazandırır. Altınlar sizin gelişmenizi ve daha fazla para kazanmanızı sağlar, hesabınızda biriken paranızı da çekip kullanabilirsiniz.

Gerçek Çiftçi Bonus 10 ALtın İçin Tıkla Kayıt OL !


11 - Oyun Oynayarak Para Kazan - Cüceler İle Altın Çıkar Para Kazan



Cüceler oyununda cüceler alarak, maden çıkarıp, çıkan madenleri krediye dönüştürerek gerçek para kazanmaya çalıştığınız bir para kazanma oyunudur. Oyunda yapmanız gereken sadece günde 1 defa girerek, cücelerinizin çıkardığı madenleri toplamaktır. Madenleri topladıktan sonra siz kredi alırsınız. Aldığınız kredileri isterseniz gerçek paraya dönüştürebilir, isterseniz de daha fazla gelişip daha fazla para kazanmak için yeni cüceler alabilirsiniz. En güvenilir oyunlardan birisi olan cüceler oyunu neredeyse 1 yıldır üyelerine para kazandırıyor. Güvenilir ve şirket oyunu olan cüceler oyununda yatırım yapmadan para kazanabildiğiniz gibi, yatırım yaparak çok daha hızlı ve çok daha fazla para kazanabilirsiniz.

Cüceler oyununa ilk başlangıçta size 600 kredi hediye olarak verilir. Verilen hediye kredi ile pazar bölümünden sapsal, uykulu ve cadı isimli cüceleri alarak oyuna başlıyorsunuz. Ardından günde 1 defa oyuna girerek kazandığınız altınları satmanız yeterli olacaktır. Cüceler oyunu hakkında detaylı bilgi için: 0533 136 14 04 numaralı telefonu arayarak yada WP ile iletişime geçerek oyun yöneticileriyle görüşebilirsiniz.

Cüceler oyununa tıkla üye ol para kazan.

10 - Oyun Oynayarak Para Kazan - Bitcofarm İle Yumurta Sat Para Kazan

bitcofarm ile bitcoin kazan

Bitcofarm oyunu ile İnternetten para kazanabilirsiniz. Oyun daha çok yatırım üzerinedir ve kar oranı yüksektir. Bir bitcoin yatırım sitesidir de diyebiliriz. Oyunda tavuk, inek ve pastacı alıp kar oranınızı artırabilirsiniz. Yabancı site olduğu için kar oranı Türk sitelerine göre fazla olduğu için çok kazançlıdır. Siz de hemen üye olun ve kazanmaya başlayın.

Bitcofarm Oyununa Kayıt Olmak ve Hediye Bitcoin Kazanmak İçin Tıklayın..

Bitcofarm Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.




9- Oyun Oynayarak Para Kazan - Çiftlik Bank ile İnternetten Çiftlik Kur Para Kazan




Çiftlik bank oyunu ile yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Tavuk, inek ve arılar alarak yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Özellikle "Carniola Bal Arısı " alarak günlük 35 TL kazanabilirsiniz. Oldukça güvenilir bir oyun olan çiftlik bank, kendi markasını oluşturmuş ve şarküteri ürünlerini de satmakta. Kolaylıkla yüksek para kazanabileceğiniz bir oyun.

OYUN HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLA.


8 - Çılgın İnekler İle İnternetten Para Kazan





İnternetten oyun oynayarak para kazanabileceğiniz oyunlardan biri olan çılgın inekler oyunu oldukça güvenilir ve bugüne kadar oyuncularına 150 bin ₺ para ödülü veren bir oyundur. Oyunda ortalama 4-5 ay oynadıktan sonra günlük 30-40  aylık ise  1.000 TL üzeri para kazanabilirsiniz.

Çılgın İnekler  Oyununa Tıkla Kayıt Ol ! Bonus Kazan !

PARA KAZANDIRAN ÇİFTLİK OYUNLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


7- Makale Yazarak Para Kazanın ( Harika Ek Gelir Kaynağı )


Yaz Kazan internet üzerinden makale yazarak para kazanabileceğiniz bir sitedir. İstediğiniz katagori de binlerce farklı konu başlığı altında istediğiniz konuyu seçerek yazmaya başlıyorsunuz. Başlangıç için 250 Kelimelik makaleleriniz için 1.25 TL kazanırken zamanla 1000 kelimeye 3-5 TL kazanabiliyorsunuz. Eliniz alışınca günde 3-4 saat içerisinde rahat bir şekilde 10 üzeri makale yazabilirsiniz. Oldukça basit ve güzel bir iş olan makale yazma işi ile ek gelir yaratabileceğiniz gibi zamanla bu işe alışınca asıl mesleğiniz haline bile gelebilir ve aylık 2-3 bin TL arasında gelirler elde edebilirsiniz.


Yaz Kazan Buraya Tıkla Üye OL Hızlıca Gerçek Para Kazanmaya Başla !


6-QASSA



Siteye üye olmak ücretsiz. Yapmanız gereken tek şey sitede oyun oynamak ya da anket doldurmak ya da alışveriş yaparken bu site aracılığıyla alışveriş yapmak ,işte bu kadar basit. İşlem yaparak coins biriktirip daha sonra bu coinsleri paraya çevireceğiniz bu sistemde:

•Üye olarak başlangıçta 100.000 coins vermektedir.
•Mail okuyarak 1.000 coins
•Alışveriş yaparak harcadığınız tl başına coins kazanma. ( Alışverişinizi Hepsiburada, alibaba, morhipo gibi buyük firmlardan yapıyorsunuz ve qassa'da coins kazanıyosunuz. )
•Oyunlardan 150.000 coins
•Arkadaş Davet Ederek 200.000 Coins
Kazanabilirsiniz.
Ödeme Alt Limiti 15 TL dir ve kesinlikle paranızı 24 saat içerisinde yatırmaktadır.
BURADAN ÜYE OLABİLİRSİNİZ : TIKLA ÜYE OL

5.Link Kısaltarak Para Kazanma


Link kısaltarak gerçekten çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Önceden ben bu sistemi kullanmıyordum fazla kazandırmaz diye fakat gerçekten üzerinde günde 1 saatlik çalışmayla hatta çalışmaya bile gerek yok paylaşacağınız her linki burada kısaltarak paylaşın 1.000 tık başına 15-18 tl arası para kazanabilirsiniz. Şuan link kısaltarak en fazla para kazandıran site ye http://link.tl/BwZX linkinden üye olabilirsiniz.
Düşünsenize 1 link paylaşıyosunuz ve 1 ayda bu linke 10 bin tıklama geliyor. Toplam 150 tl para yapar. Bide bu link sayısını 50-100 hatta 500'e çıkarttığınızı ve her linkinizinde ayda ortalama 1000 tıklandığını düşünürseniz gerçekten bu işi ömür boyu bile yapabilirsiniz. Ödemeler 24 saat içinde ister banka ister paypal hesabınıza yatmaktadır.
BURADAN ÜYE OLUP %40 DAHA FAZLA KAZANABİLİRSİNİZ: TIKLA ÜYE OL

4.Video Paylaşarak Para Kazan



Videoevi olarak ismini değiştiren site. Artık her 1.000 tıklamaya 10 ₺ para ödemekte. Arkadaşlarharika bir ek iş sizin için. Yapmanız gereken tek şey videoları sosyal medyada paylaşmak. Parayı kendiliğinden kazanacaksınız.
SİTEYE BURADAN ÜYE OLABİLİRSİNİZ: TIKLA ÜYE OL


3. Ofpof'er Olmak



İnternette çok fazla okunan bir sitede hem yayıncı olup hemde para kazanabilirsiniz. Gerçektende çok iyi paralar kazanabileceğiniz ofpof.com sayesinde günde 1 içerik paylaşarak ayda güzel bir gelir elde edebilirsiniz. Bu sistemi kendi bloğunuzdanda yapabilirsiniz fakat hem ofpof kadar bilindik olmadığı için ilk zamanlarda fazla tutmaz. Hemde çoğu zaman boşa uğraşmış olursunuz. Ofpof hem güvenilir hemde gerçekten güzel paralar kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey içerik oluşturmak. :)
ÜYE OLMA LİNKİ: TIKLA ÜYE OL

2- Anket Doldurarak Para Kazanın- Napolyon İnternetten Anket Doldurarak Para Kazanın



Napolyon internetten para kazandıran güvenilir bir anket sitesidir. Öyle çok yüksek gelirler elde edemezsiniz fakat aylık 100-200 tl civarında para kazanabilirsiniz. Evde çalışıp ek gelir arayan kişiler için hem güvenilir hemde türk firması olarak internetten para kazanabileceğiniz gerçekten çok güzel ve kullanışlı bir site. Napolyon sitesi doldurduğunuz anketlerin yanında özel günlerde ve bazı günlerde yaptığı ödüllü anketler sayesinde gelirinizi 2 ye 3 e katlaya bilir yada ekstra hediyeler de kazanabilirsiniz. Sitedeki para birimi " Nap " Naplarınızı anket doldurarak yada ekstra etkinliklerle kazanıyorsunuz. 1000 nap puanı 1 TL ye eş değer. 100.000 Nap puanı olduğunuzda banka hesabınıza paranızı çekebiliyorsunuz.Ayrıca Napolyon sitesinde oldukça fazla anket geldiği için para kazanmak gerçekten çok kolaydır.

Napolyan 2500 NAP BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLA KAYIT OL ve İLK ANKETİ DOLDUR !

Para kazanmanızı sağlayacak her türlü bilgiye PARASİTESİ.NET sitesinden ulaşabilirsiniz.


1.Myiyo ANKET




Evinizde, işinizde yada boş zamanlarınızda kullanabileceğiniz ve gerçekten ek olarak aylık güzel para kazandıran bir iş. Aylık ortalama çalışmanıza bağlı olarak 100-500 TL arasında kazanabileceğiniz harika bir anket sitesi. Yapmanız gerekense myiyo anket sitesine üye olmak ve anket doldurarak puan kazanmak. Topladığınız her 1.000 puan 1 euro dur. Üye olup profil bilgilerinizi doldurup e posta adresinide onaylayınca zaten 600 puan kazanıyorsunuz. Parayı çekmek içinse 20.000 puan yani 20 euro biriktirmeniz gerek. Bu parayı biriktirmek hiçte zor değil arkadaşlar.

ÜYE OLMAK İÇİN: TIKLA ÜYE OL

Bonus: Çok yüksek kazançlar elde edebileceğiniz GCM FOREX garantisi ile para kazanabileceğiniz harika bir affilite marketing programı. Yapmanız gereken GCM FOREX şirketinin reklamını yapmak. Günde 50 Dolar bile kazanabilirsiniz. Para Kazanmak İçin Tıkla Üye OL

13 yorum:

  1. Arkadaslar tek yapmanız gereken linke tıklayıp ücretsiz üye olmak hiçbirşekilde zorlama yok üye olduğunuz zaman ürünler nerdeyse yarı yarıya fiyata size geliyor ister bu ürünleri satın isterseniz evinizde kullanın ev hanımları muhtesem temizlik malzemeleri bakim ürünleri parfümler sizleri bekliyor BELKI INANMAYACAKSINIZ AMA ŞU ANDA AYLIK GELIRIM 600 TL CIVARINDA HAYDI HANIMLAR BEYLER ÜYE OLUN SIZLERDE KAZANIN https://www.farmasiint.com/default?RefGuid=91c16e93-2fde-4c1a-885a-4451ed49670e

    YanıtlaSil
  2. Arkadaslar tek yapmanız gereken linke tıklayıp ücretsiz üye olmak hiçbirşekilde zorlama yok üye olduğunuz zaman ürünler nerdeyse yarı yarıya fiyata size geliyor ister bu ürünleri satın isterseniz evinizde kullanın ev hanımları muhtesem temizlik malzemeleri bakim ürünleri parfümler sizleri bekliyor BELKI INANMAYACAKSINIZ AMA ŞU ANDA AYLIK GELIRIM 600 TL CIVARINDA HAYDI HANIMLAR BEYLER ÜYE OLUN SIZLERDE KAZANIN. https://www.farmasiint.com/default?RefGuid=91c16e93-2fde-4c1a-885a-4451ed49670e

    YanıtlaSil
  3. Millet size internetden para kazanmanız için 9 site vericem, hepsi para ödüyor , hemde 1 saniyeye e-cüzdanınıza ulaşıyor, referanslarınızı davet etmeyi sakın unutmayın,
    http://seo-rublick.ru/?r=31796
https://e-clius.com/?r=38811
https://zonaprofita.ru/?r=36886
https://rusrhino.ru/?r=94859
https://tushins.com/?r=62693
https://fiload.net/i/82060
http://moskvabux.ru/?r=22
    http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Nicat996

    Browser miner sitesi çok kolay, sadece borwseri açık bırakın, kendi kendine minere başlayın, bitcoine benziyor ama farklı, para çekmek kolay, bilgisayarınızın gücünü arttırıp minere bu gün başlaya bilirsiniz, hatta programı bile var, indirmek mümkün. Bu siteye daha çok önem veriyorum. 
http://browsermine.com/?ref=832687

    YanıtlaSil
  4. Günde 5-6 dolar kazanma imkanı veriliyor 750 TL çeken arkadaş vardır. Her ayın 29 u otomatik çekim vardır 20 dolar üstü çekim tabiidir.zaten günde 5 dolardan rahat kazanırsınız elinizi çabuk tutup denemenizde fayda vardır.

    http://benew.net/p733990/

    YanıtlaSil
  5. Davet kodu : JN38726
    WHAFF rewards oyun oynayarak anket doldurarak reklam izleyerek kazanmak istersen sende gek

    YanıtlaSil
  6. Davet kodu : JN38726 ayrıca bu davet kodu bir 300 cent ile başla

    YanıtlaSil
  7. Çiftlik bank en guvegüven siteymiş niye o Z herkesi dolandırıp yurtdışına kaçtı söyleyin bakalım

    YanıtlaSil
  8. Para kazanmanın en güvenilir yolu emin olun budur=http://link.tl/?r=345175

    YanıtlaSil
  9. Kampanya Detayları;

    **Yeni üyelik bonusu 100TLdir.

    **12 Aylık Süper Mağaza Açılış ücretsizdir.

    **Mağaza Açılış bonusu 500TLdir.

    **Her ilan için 5TL ilan bonusu eklenecektir.

    **GET ilanları için 25TL ilan bonusu eklenecektir.

    **"Arkadaşını davet et" bonusu 25TL eklenecektir..

    ** Bu teklifin hüküm ve koşulları:
    https://etagram.com/home/Sayfa/Bonus

    YanıtlaSil
  10. anket çözerek kazanabilirsiniz.
    https://www.clixsense.com/?12139601

    YanıtlaSil
  11. https://ocmoney.fun/1921866274930/ buraya üye olarak reklam kodu yazarak para kazanabilirsiniz

    YanıtlaSil
  12. https://ocmoney.fun/1921866274930/ buraya üye olarak reklam kodu yazarak para kazanabilirsiniz

    YanıtlaSil
  13. https://ozmoney.fun/1219532781632/ buraya üye olarak reklam kodu tıklayarak para kazanabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.