Youtube Hangi Partner'i Seçmeliyim?

Youtube Hangi Partner'i Seçmeliyim?


Google adsense'nin kazandırdığı para bir çok kişiye yetmemeye başladı. Bunun için partner kanallar arayışı içerisine girdiler. Partner programda izlenimden ve reklam tıklamalarından para kazanırsınız. Google adsense'dan reklam tıklamalarından para kazanırsınız. Aşağıda yazacağım partnerlere göz atmanızı öneririm...Youtube Hangi Partner'i Seçmeliyim?





1)Awesomeness
Kolay bir arayüze sahip olan awesomeness youtube üzerinden %30 kesinti yapıyor. Size kalan para %70, awesomeness her türlü içeriği kabul ediyor. Spam yapsanız dahi kabul ediliyorsunuz. En az 100-200 izlenme almanız ve abone sayınızın 5 i geçmiş olması gerekir. Minimum ödeme şekli 135$, banka hesabına aktarım yok. Sadece paypal ile parayı alabiliyorsunuz. Fazla tercih edilen partner programı değil. Başlangıç seviyesindeki youtube kullanıcıları bunu tercih ediyor.
Siteye gitmek için http://www.awesomenesstvnetwork.com/
2)QuizGroup
QuizGroup katılmak için 10 üstü aboneye sahip olmanız gerekir. 28 gün içerisinde 1000den fazla izlenim almalısınız.QuizGroup ile sözleşmeniz 3 yıl,3 yıl boyunca sizi atmadıkları sürece QuizGroup kalmak zorundasınız. Kesintisi %20,Paranın %80lik kısmı size kalıyor. Minimum 5$ ödeme yapıyor. Paypal,Banka gibi hesaplara ödeme yapıyor. Tercih edilen partner programı olduğunu söyleyebiliriz.
Siteye gitmek için https://join.quizgroup.com
3)Freedom
Şık ve açıklayıcı bir arayüze sahip freedom en iyi partnerlerden sayılabilir.Paranın %40 ını kendine alıyor.Paranın %60ı size kalıyor. Freedom'un puan sistemi var. Belirlenen puana ulaştığınızda %110 luk para alıyorsunuz. Tabiki bu 1 ay için geçerli.Freedomun kendi müziklerini kullanabiliyorsunuz. Slayt türü videolar hazırlayanlar için iyi olabilir. Paypala 1$ ödeme yapıyor. Bankaya 150$ ödeme yapıyor. Herhangi bir şart gerektirmez. Herkes bu partnere katılabilir. Tercih edilen partner olabilir.
Siteye gitmek için https://www.freedom.tm/
4)Machinima
Machinima 2000 yılında kurulduğu için güveni en yüksek partner kanalıdır. Bu partnere katılmak için;
 Günlük 1000 ile 5000 arası izlenim almanız gerekir. En az 30 adet videounuzun olması gerekir. 1000 adette abonenizin olması gerekir. Kanalınızda hiç bir şekilde uyarı olmaması gerekir. Başlangıç seviyesindeki kanalları kabul etmiyor. %40 kesinti yapıyor. Freedomdaki puan özelliği yok net %40ı keser.Spam kanalları kabul etmiyor. İçeriğinizin kesinlikle size ait olması gerekir. Türkiye'de birçok özgün video  üreten kanallar machinima bünyesindedir. Gereken şartları karşılıyorsanız bu partnere gönül rahatlığıyla katılabilirsiniz. Paranızın kalma gibi durumu yok.
Siteye gitmek için http://www.machinima.com/
5)Life Network
Life Network klasik bir tasarıma sahip ve ileri düzey olma yolunda ilerleyen network kanalıdır. Ödeme yöntemleri Paypala 5$ biriktiğinde, Bankaya ise 1000$ biriktiğinde ödeme yapıyolar. Her ayın 20si ile 30u arasında ödeme yapıyolar. Life Network'e katılmak için aylık 2000 izlenme almanız gerekir. Kazancınız %20  ye %80 dağılıyor. En çok gelir getiren kanallardan biri diyebiliriz.

Birçok partner kanalı var. İyi partner kanallarını başlangıçtan en iyiye doğru sıraladım. Her partnere güvenilmez. Bazıları sizi direk uçurur.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.