EVDE PARA KAZANDIRAN EL İŞLERİ

EVDE PARA KAZANDIRAN EL İŞLERİ



Ev geçindirmek günümüzde daha bir zorlaştı. Hele ki evi tek maaş ile geçindiriyor iseniz ek iş şart olmuş demektir. 2018’de evde para kazanmak isteyen ev hanımları, paraya ihtiyaç duyan üniversite öğrencileri , part-time iş arayanlar  yada dışarıda çalışma imkanı olmayan kişiler bu yazımızı mutlaka incelemelisiniz. Özellikle İstanbul, Ankara ve Bursa da evlere ek iş veren firmalara ihtiyaç duyan kimselerin sayıları daha çoktur. Evde iş yaparak para kazanmak isteyenler için şu iki şey çok önemlidir. İlki yapacağınız işi güvenilir yere pazarlamak ( paranızı alabilmek için ) ikincisi güzel gelir getirecek iş yapmak. Sizlere evde yapılacak el işleri ile ilgili iş alanı hakkında bilgi vermek istiyoruz. Hangi iş ne kadar kazanç getirir? Evde yapılacak el işleri nelerdir? Evlere hangi firmalar iş veriyor? Diye düşünüyorsanız yaranıza merhem olacak, iyi kazanç sağlayacağınız iş alanları yazımızda.


2018 Yılında Evde Para Kazandıran El İşleri

Dar gelirinize biraz olsun destek sağlamak istiyor musunuz? o halde bu iş fırsatı sizin için. Bildiğiniz üzere günümüzde her şey fabrikasyon ürün olmasına rağmen, ince detay isteyen işlerde vardır. Bunlardan birisi de saç tokası yapıştırma işidir. Evinizde rahatınız bozulmadan ev koşullarında çalışmak için uygun bir iştir. Küçük kız çocuklarının taktığı boncuklu, taşlı, lastikli tokaların boncuk detaylarını yapıştırarak kendinize iş olanağı sağlayabilirsiniz. Toka firmalarının evlerinize kadar getirmiş olduğu parça halindeki tokaları, bir bütün haline getirerek paketlenir ve deste halinde ambalaja hazırlanır. Deste halinde hazırlanıp teslim edilen tokalara paket başına ücret ödenir.

Evde Kalem Monteleme İşinde Çok Para Var!
Okullarda, ofislerde hayatın her alanında gerekli olan kalem, parçaları bir bütün haline getirilerek bize ulaştırılmaktadır. Bize gelene kadar bu işi yapan kişilerden biride siz olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kalem üretimi yapan fabrikalarla iletişime geçip evde bu parçaları kalemin içerisine yerleştirmek. Daha sonrasında  kazanacağımız para asgari ücreti bile geçecektir. Düzenli ve temiz iş yapıldığında kalem işine devam edebilir. Bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. İstanbul, Ankara gibi kırtasiye ürünleri üreten firmalarla iletişime geçmek sizler için avantaj sağlayacaktır.







Evde Kına Paketleyerek 1500 Lira Kazanın
Düğün ve kına gecelerinin geleneksel vazgeçilmezi kınadır. İnsanlar kendi sevinçlerini paylaşmak adına kına dağıtırlar. Tabi ki dağıtılan bu hediyelik kınaların süslemesi ve paketlemesi makinelerle değil, insan emeğiyle sağlanmaktadır. Paketlenen kınalar isteğe göre süslenir. Kınanın kilo karşılığında ücret alınır. Paraya ihtiyacı olan ev hanımlarının oturdukları yerden yapacakları basit bir iştir. Bulunduğunuz yerde düğün malzemesi satan organizasyon şirketlerine yada çeyiz evlerine bu iş için başvuruda bulunabilirsiniz.

Evde Yaprak Sarma İşi Çok Karlı
Sarma Sararakta Evde Para Kazanabilirsiniz


Sofraların sultanı, bayramların vazgeçilmezi olan yaprak sarması vakti olmayanlar için hazırı çok tercih edilen bir ev ürünüdür. Yaprak sarma çok meşakkatli gibi dursa da işin ehli olan ve yaprak sarma makinesi yada aparatı kullananlar için gayet kolay bir iş. Kilosu 10 liradan satılan yaprak sarma işiyle günde 100 liralık yaprak sarılabilir. Ev ürünleri satan lokantalara , doğal ürün satan firmalara pazarlayabilirsiniz. Eğer bu imkanlarla satacak  yer bulamadı iseniz İnternet aracılığıyla müşteri bulabilir, aylık 1000 lirayı bulan kazançlar elde edebilirsiniz.

Özel Günlerin Gözdesi Kokulu Taş Yapımı
Gün geçtikçe mevlitlerde hediye amaçlı dağıtılan ürünlerde değişiyor. 2018 yılının popüler hediyelik ürünleri kokulu taşlardır. Kokulu taşlar hem göze hemde kokusu yönünden bizlere hitap etmektedir. Bebek şekeri, nikah şekeri ve her türlü özel günlerinizin vazgeçilmezi bu ürün basit uygulama aşamaları olan bir süstür. İhtiyacınız olan malzemeler taş tozu, esans ve kalıptan ibarettir. Tabi ki  birde satış alanına ihtiyacınız olacak. Günümüzün alışveriş ortamı İnternet bu ürünlerin satışı için iyi bir pazardır. Kendinize açacağınız bir sayfa üzerinden satışlarınızı yapabilirsiniz. Ayrıca özel günler için süsleme yapan mağazalar ile anlaşabilirsiniz.

Evde Organik Reçel Yapımını Yabana Atmayın
Her şeyin olduğu gibi reçelinde ev yapımı olanı kıymetlidir. Organik düşkünü kesimin tercihi olan ev reçelleri elinin lezzetine güvenen, bu işte işinin ehli kimselerin yapacağı bir iştir. Doğal ürünler kullanarak yapılan bu reçeller doğal ev ürünleri satan firmalarca pazarlanabilir, Market ve pazarlarda yada İnternet üzerinden kendiniz satışa sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.