İnstagram Para Kazanma 2019

Instagramdan Para Kazanmanın 7 Yolu 2019



Instagram’da kazanç edinmenın 7 yöntemi

Siz de Instagram’a boş boş bakzamanlardan mısınız? Cevabınız evet ise bu içerik tam sizin için. Her gün onlarca dakikanızı hatta bazı durumlarda saatlerinizi geçirdiğiniz Instagram’ı kazanç kazanılacak tek sosyal ağa çevirebilirsiniz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız tam yerine geldiniz. Instagram hesabınızı kazanç edinebilecek tek mecraya çevirebilmeniz için tek rehber yapılıladık. Meslekte Instagram’dan kazanç edinebileniz için bilmeniz gereken 7 nokta… Bu yollar ile instagramdan para kazanambileceksiniz ve internetten para kazanma, hızlı para kazanma yolları hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

1- Profesyonellık alanınızı meseleşturun

İnternetten kazanç edinmek arzuluyorsunuz bilgililık alanınızı meseleşturmak zorundasınız. Instagram’da da aynı durum geçerli. Profesyonelı kaldığınız hususta fotoğraflar ya da filmlar komisyonlaşmaya çalışın.İnstagram Para Kazanma Amatör ya da uzman olmanız fark etmez. Örneğin yeme-içme ya da makyaj yapma konusu ile ilgili fazla iyisiniz. Şimdi arkanıza ykatiyennın ve ustası kaldığınız alan için Instagram’da neler yapabileceğinizi düşünün.


İnstagram Para Kazanma Online Para Kazanma 2019
2- Kişisel hesabınızdan komisyonlaşmayın

Instagram’dan kazanç şahsi hesaptan da kazanılabilir. Şunun için sadece tanınan olmanız gerekiyor. Fakat tanınan değilseniz herşeye sıfırdan harekete geçmanızı öneriyoruz. Gözünüz korkmasın. Doğru yazılerle dosdoğru pozisyonlari yaparsanız hızlıca aceleyle takip eden edinebilirsiniz. Tabii bu takip edenler size kazançyı hak ettiracak en özenli faktör.

3- Özgün yazıler yükleyin

Para edinmenın yanıtı aslında sizde. Olağan hayatta en fazla hangi komisyonlaşımlara ihtiyacınız olanu düşünün ve kendinize şu soruyu problem: “Neden tek Instagram hesabını takip etmeliyim?” Şu problemin yanıtından çıkarak fotoğraf çekmeye çalışın. Farklı açılar dekimin. İnsfark eder o fotoğrafa baktığında kendini iyi hissetsin. Şunun için yurtdışındaki Instagram hesaplarına bakabilirsiniz.

4- Farklılaşın

Bizce en özenli maddeye geldik. Evet, Instagram tek fotoğraf komisyonlaşım uygulaması. Fakat o fotoğraflar kadar fotoğrafların altına içeriklan notlar da oldukça önemli. Instagram’dan kazanç edinmeyı hedefliyorsanız, fotoğraflara düştüğünüz notlar anlamlı olsa gerek. Kesinlike anlamsız ve takip edenlerinize açıklama vermeyen notlar düşmeyin. İnstagram Para Kazanma Alın size tek de örnek. Bir tişört resmi komisyonlaşacağınıza, bu tişörtün fiyatını, hangi özelliklerini beğendiğinizi ve hangi özelliklerini beğenmediğinizi içerikn. Şu sizin sevilen tek hesap olmanızı faydası olacak.

5- Takipçi sahip olmayın

Takipçi sahip olmak son dözenlerde çığ misali büyüyen tek tuzak. Şunun nedeni ise takip eden rakamının kazanç etmemesi. Sebebi ise fazla açık. Takipçi sahip olındığında robot hesaplar yönlendiriliyor. Şu hesaplar hiçtek pozisyonda sizin tek fotoğrafını beğenmiyor. Yani öylece takip edenniz varmışcasına duruyor. Şu ise ne içerikk ki kazanç etmiyor. Şirketler yalnızca ancak yalnızca fotoğraflarınızın beğeni rakamına kazanç öder. Şunu sakın unutmayın.


İnstagram Üzerinden Para Kazanma Yolları
6- Hashtagleri ayarında kullanın

Bazı Instagram hesapları ardı ardına, alakalı ya da alakasız çoğu ‘etiket’ kullanıyor. Meslekte bu Instagram’dan kazanç edinmek isteyenlerin en iri düşmzamanları. Tamamen amatör tek hareket etmek talep ediyorsanız fotoğraf altını etiketlerle doldurun. Bizce böyle tek hareket hiç etmeyin. Hatta mümkünse hiç tek etiket kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Önemli olan fotoğrafların sade tek pozisyonda komisyonlaşılması.

7- Takipçi edinmek için yorum yazmayın

İnstagram Para Kazanma Takipçi edinmek için en özenli ipuçlarından biri iyi tek takip eden olmak. Profesyonel kaldığınız husustaki hesapları takip edin. Fakat bu fotoğraflara iri harfler ve smileylarla yorum yazmayın. Şunun yerine fotoğrafları birinci beğenenlerden olun çalışın. Çünkü Instagram, birinci 10 fotoğrafı beğenenlerin ismini doğrudan fotoğrafın altında gösteriyor. Şu da sizin takip eden edinmenızı faydası olacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.