Tık Başına Para Kazandıran Reklam Siteleri 2019


Tıklama Başına Kazanç 2019

ADSENSE

      İLK ÖNCE REKLAM PİYASASININ ASLAN PAYINI ALAN GOOGLE NİN REKLAM BÖLÜMÜ ADSENSE DEN BAHSEDELİM. https://www.google.com/adsense/login/tr/?hl=tr&gsessionid=vnzvljB6CwZVrZOR6PAn2w
ADSENSE HİÇBİRZAMAN TIKLAMA BAŞINA NE KADAR NE ÖDEDİĞİNİ AÇIKLAMASADA EN ÇOK ÖDEYEN REKLAMVEREN OLDUĞU KESİN. ADSENSE FLASH METİN VE BANNER OLARAK BİRÇOK REKLAM ÇEŞİDİNİ BULUNDURMAKTADIR.BİRÇOK WEBMASTER ADSENSEDEN BİNLERCE TL ÖDEME ALMAKTADIR.ÇOK GÜVENİLİRDİR ANCAK SAHTE TIKLAMALARA KARŞI ÇOK ACIMASIZLARDIR. HESABINIZ HER AN BANLANABİLİR.



ADTECH


  İKİNCİ OLARAK TÜRK REKLAM FİRMALARINDAN ADTECHhttp://www.adtech.com.tr/adtech.php TÜRK REKLAM ŞİRKETLERİNDEN LİDERLİĞE OYNAYAN ADTECH HERTÜRLÜ SİTEYE REKLAM VERMESİ VE ÖDEME MİKTARINA SINIR KOYMAMASI SATIŞ  TIKLAMA BAŞI GÖSTERİM BAŞI VE POP-UP REKLAM TÜRLERİNİ KULLANARAK BİRÇOK WEBMASTER İN TERCİHİDİR. ORTALAMA TIKLAMA BAŞI 0.03 DOLAR ÖDEYEN ADTECH SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİNDE 2.5 VE 5 TL YE KADAR ÖDEME YAPMAKTADIR.



HEPSİBURADA


            HEPSİBURADA.COM sitesi reklamlarını bir çok siteye vermektedir. http://ad.hepsiburada.com/ adresinden başvuru yapabilirsiniz. internetten alışverişin öncülerinden ve liderlerinden olan hepsiburada 0.04 TL tıklama başı öder. 30 TL alt ödeme limiti koyan hepsiburada Doğan Holding grubundadır ve güvenilir bir firmadır.






                                         REKLAMSTORE 2019


http://www.reklamstore.com/index.aspx adresinden başvuru yapabileceğiniz reklamstore tıklama başı ve gösterim başı reklam vermektedir. ortalama 0.02 TL tıklama başı ödeme yapan reklamstore ödemeleri gününde yapmaktadır. alt ödeme sınırı 30 TL dir. güvenli bir şirkettir.




RANDEVUM.COM



            http://www.randevum.com/earmoney/ adresinden başvuru yapabileceğiniz randevum.com kazanç ortaklığı sitemi hem tıklama başı hemde satış ortaklığı sistemine göre ödeme yapmaktadır. flash reklam bannerleri saysinde çok tıklama çeksede 0.005 TL lik yaptığı ödemeden dolayı tıklamadan pek fazla getirisi olmammaktadır. ücretli üyelik yaptırabilirseniz aldığı pakete göre 25 TL ile 10 TL arasında ödeme alabilirsiniz. ödemeleri her ay düzenli olarak yapan randevum.com güvenilirdir

           



                     REKLAMINI AL (HİÇ KULLANADIM)



Tatilvitrini olarak www.reklaminial.com sistemimizi aktif hale getirmiş bulunuyoruz. Sistemimize üye olup kodu sitenize ekledikten sonra reklamlar yayınlanmaya başlayacaktır. Ayrıca site sahibi olmayan kişilerde tatil sitelerimizde arkadaşlarına otel tavsiye ederekte 0.02 tl kazanabilir. Tavsiye mailinden geri dönüş olursa 0.03 tl daha kazanabilir. Sitesinde reklam yayınlayan kullanıcılarımızda otel tavsiye edebilir. Tavsiye ederken gönderen mail kısmına sisteme üye oldukları mailleri yazarlarsa hesaplar birleştirilerek hesaplanır.





Şu anlık reklamveren sadece kendi firmamızdır. Tatil reklamları haricinde reklamlar yayınlanmayacaktır.







TatilVitrini sizlere sitelerinizde reklamlarımızı yayınlayarak reklam ortaklığı sunar.



* Sistemimize üye olduktan sonra sitenizin içeriğine göre, popülerliğine göre tık başına 0.04 ile 0.06 arası ücret belirlenir.



* 0.04 ile 0.06 arası tık başına fiyatlandırma sistem tarafından otomatik olarak sitenizin hitine, içeriğine ve hitap ettiği kitleye göre değişir.



* Banner boyutları fiyatlandırmaya etki etmemektedir.



* Sayaç online olarak çalışır.



* Farklı boyutlardaki banner kodlarını sitenize ekledikten sonra reklamlar sitenizde yayınlanmaya başlar.



* Reklam panelinden gösterim ve tıklamaları görebilirsiniz.



* Tıklamalar belli limitlere ulaştığı takdirde (50 TL ve katları) tatil çeki veya nakit olarak ödeme tarafınıza yapılır









MYNET ADLİK





http://www.adklik.com.tr/ TÜRKİYE DE İNTERNETİN ADI GİBİ BİLİNEN MYNET KENDİ SİTESİNDE YAYINLAMAYA YETİŞTİRDİĞEMEDİĞİ REKLAMLAI DİĞER SİTELRE DE VERMEKTEDİR. TIKLAMA BAŞI REKLAM VEREN MYNET 0.04 TL DEN REKLAM ALDIĞINI BİLMEKTEYİZ PEKALA O ZAMAN YAYINCILARA DA EN FAZLA 0.03 TL DEN FAZLA ÖDEYEMEZ. BEDAVA DOMAİNLİ SİTELRE REKLAM VEREN MYNET GÜVENLİ BİR SİTEDİR.







             GİTTİGİDİYOR



        https://aff.gittigidiyor.com/aff/index.jsf  ADRESİNDEN BAŞVURABİLECEGİNİZ GİTTİGİDİYOR 0.05 TL DEN BAŞLAYAN 0.1 TL YE KADAR TIKLAMA BAŞI REKLAM VEREN GİTTİGİDİYOR TERCİH EDİLEN BİR REKLAM SİSTEMİ. GİTTİGİDİYOR GÜVENLİ BİR İŞ ORATĞIDIR.







      HEMALHEMSAT



http://kazancortakligi.hemalhemsat.com/ kullanmadığım ancak güvenirliğine inandığım bir sistem





                                KİTAPYURDU

Türkiye'nin en iyi online kitap

satıcı sitesi olan kitapyurdu, webmasterlar için şüphesiz güvenilir bir sponsor.

Hem tıklama için hem de satış için para ödüyor. Üstelik kültürel bir çalışma

olduğundan bütün siteler için uygun bir para kazanma yoludur. BURAYI tıklayıp sonra sitenin ortaklık

bölümüne gidin, ortaklık için doldormanız gereken formu duldurun (banka

hesabınız ve vergi numaranız olması gerekmiyor), ardından yayınlayacağınız

reklam için gerekli kodları almanız gerekecek. Paranızı banka havalesi ile

ödüyor. Kolay sağlam ve çok güvenilir bir para kazanma yoludur. Bu arada şartlar

ve sıkça sorulan sorular bölümünü okumanız faydalı olur.

Hostbul

Bu site

birinci sayfadan sonra gezilen her sayfa için 2 kuruş veriyor http://www.kitapyurdu.com/affiliate/default.asp  adresinden başvuru yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.